Join the laser leader

Kodikas paikallisyhteisö kansainvälisen organisaation mahdollisuuksilla.

Coherent.com

 

 

tampere-finland-diverse-tasks.jpg

Me olemme Coherent

Olemme tamperelainen ja kansainvälisesti arvostettu tulevaisuuden laserteknologian ratkaisuja kehittävä yritys, jonka tärkeimpänä voimavarana ovat omat työntekijämme.
Uniikit, vankalla ammattitaidolla ja tinkimättömällä laadulla suunnittelemamme tuotteet ja ratkaisut ovat läsnä kaikkialla maailmassa vastaamassa asiakkaidemme kasvaviin tarpeisiin.

Ratkaisukeskeinen työyhteisö

Olemme ratkaisukeskeinen, vastuullinen ja tinkimätöntä laatua vaaliva edistyksellinen työyhteisö, joissa toista kunnioitetaan ja kuunnellaan. Olemme yksilö- ja tiimitason ammattilaisia, jotka osaavat tarttua haasteisiin, luoda, kehittää ja menestyä. Työntekijöidemme kehittyminen ja hyvinvointi ovat keskeinen osa menestystämme ja näihin haluamme panostaa..

EV Battery Manufacturing

Olemme kasvu-uralla ja haemme jatkuvasti uusia osaajia monipuolisiin työtehtäviin.

Miltä Coherentilla näyttää?

 

Miksi valitsisit Coherentin?

Haasteista mahdollisuuksiin

Coherentilla luodaan ennen kaikkea ratkaisuja. Osaavat tekijämme etsivät ennakkoluulottomasti ja rohkeasti uusia lasersovellutuksia, jotka ratkaisevat teollisuuden tarpeita – nyt ja tulevaisuudessa.

 

 

Paikka teknologiakehityksen huipulla

Coherentilla ei vain tyydytä seuraamaan teknologioiden kehitystä, vaan haluamme ohjata niitä oikeaan suuntaan. Coherent on alallaan teknologiajohtaja, ja meillä pääset mukaan kehittämään uudenlaisia ratkaisuja asiakkaidemme kasvaviin tarpeisiin.

 

 

Uniikkeja ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin

Laserratkaisujen kysyntä kasvaa jatkuvasti ja lasereille löydetään koko ajan uusia käyttötarkoituksia. Coherent on laserratkaisujen tuottajana uniikki toimija, joka tarjoaa asiakkailleen yksilöllisiä ratkaisuja.

 

 

Vapaassa työympäristössä on tilaa luovuudelle

Työ Coherentilla vaatii innovatiivisuutta. Jotta työntekijämme pystyvät luomaan rohkeasti uusia ratkaisuja, annamme tilaa asiantuntijoiden luovuudelle. Emme pelkää epäonnistumisia, vaan kannustamme kehittämään tulevaisuuden toimintatapoja. Joustavat työskentelytavat luovat pohjan menestykselle.

 

 

Tavoitteena kestävä työelämä

Coherentilla työntekijöistä välitetään aidosti. Tavoitteenamme on tarjota avoin, tasa-arvoinen ja läpinäkyvä työympäristö, jossa yksikään työntekijä ei jää yksin. Organisaatiossamme on avoin ja välitön tunnelma, ja meille kestävän työelämän teemat ovat tärkeitä.

 

 

Paikallinen ja kansainvälinen

Coherent on vakavarainen työpaikka, jossa voit rakentaa kestävän ja nousujohteisen uran. Kansainvälisenä kasvuyrityksenä Coherent pystyy tarjoamaan työntekijöilleen urapolun aina johtotehtäviin asti. Samaan aikaan paikallinen yksikkö tarjoaa kodikkaan työskentely-ympäristön, jossa haasteet ratkaistaan notkeasti lähellä asiakasta.

 

 

"Mielenkiintoinen toimiala, joita ei Suomessa ole kovin montaa. Mahdollisuus joustaviin ja monipuolisiin tehtäviin omalla alalla. Olen erityisen ylpeä saadessani työskennellä erityisosaamista vaativalla alalla. Olen osana tulevaisuuden teknologiaa."

- Toni Laakso, Junior Controller

Coherentin blogi

Haluatko tietää lisää? Ota rohkeasti yhteyttä!

Rekrytoinnit toteutamme tiiviissä yhteistyössä kumppanimme Choice HR:n kanssa. Lisätietoja uramahdollisuuksista antaa Choicen Laura Sevón 050 305 1945, mailto:[email protected].

 

Required field

Coherent, Inc. - Finland

Kauhakorvenkatu 52,
Tampere, Finland 33720